Filme

sâmbătă, 25 august 2012

După dealuri


 • Regia

  Cristian Mungiu
 • Cu

  Valeriu Andriuţă, Cosmina Stratan, Cătălina Harabagiu
 • Gen film

  Dramă


  • Durata

   150 minute
  • Premiera in Romania

   2012

  AKA

  • Beyond the Hills

  Produs de

  Mobra Film, Why Not Productions


  Distribuitorul international

  Sundance Selects

  DOWNLOAD Dupa Dealuri/Beyond the Hills :In curand;

Vezi Dupa dealuri/Beyond the hils:In curand

Sinopsis După dealuri
Povestea lungmetrajului este plasată într-o mănăstire ortodoxă şi se centrează pe deformarea psihică până la alunecarea în nebunie a unei tinere, exorcizarea ei şi investigaţiile ulterioare ale poliţiei.

Alina şi Voichiţa s-au regăsit într-o mănăstire izolată din România după ce au petrecut câţiva ani în Germania. Cele două femei sunt foarte ataşate una de cealaltă şi s-au sprijinit reciproc de când s-au cunoscut, copii fiind, într-un orfelinat. Alina vrea ca Voichiţa să părăsească mănăstirea şi să se întoarcă împreună cu ea în Germania, dar Voichiţa şi-a găsit refugiul în credinţă şi a găsit o familie în călugăriţele şi preoţii de la mănăstire, aşa că refuză. Alina nu poate înţelege opţiunea prietenei ei. În încercarea de a recâştiga afecţiunea Voichiţei, Alina îl provoacă pe preot. Este dusă la spital şi cei din mănăstire încep să presimtă că fata este posedată. În curând se conving că trebuie exorcizata, dar rezultatul nu e cel sperat de ei.

Cu scenariul scris de Cristian Mungiu şi urmând a fi de asemenea regizat de el, Dincolo de dealuri a câştiga 1.188.000 RON la sesiunea septembrie 2011 a concursului organizat de CNC.

Trailer Dupa Dealuri


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu