Filme

marți, 25 octombrie 2011

Din dragoste cu cele mai bune intenţii


  • Regia: Adrian Sitaru

  • Cu: Bogdan Dumitrache, Natasa Raab, Marian Râlea

  • Gen film: Dramă

    Durata: 105 minute


    Buget: 750,000 €

    Premiera in Romania:28.10.2011



    Vezi pe IMDB



    Programul din cinema:AICI
    Facebook/Site oficial:AICI
    Download Din dragoste cu cele mai bune intentii:Download
    Vezi Din dragoste cu cele mai bune intentii on-line:Vezi on-line

    Sinopsis Din dragoste cu cele mai bune intentii


    Alex are 35 de ani, este un tip de succes, cu destulă incredere în el şi sociabil, atâta vreme cât are ultimul cuvânt. Dacă nu, e cam nevrotic căci lucrul cel mai important pentru el este să deţină controlul. Ceilalţi îl consideră simpatic, dar nervos. Tatăl lui Alex îl anunţă la telefon că mama sa a avut un accident cerebral şi e internată la spital.
    Îngrijorat, fiul se urcă în primul tren spre mama sa, iar pe drum dă telefoane tuturor prietenilor doctori, care i-ar putea explica mai pe larg ce boală are mama sa şi ce se poate face. Sfaturile pe care le primeşte îl îngrijorează pe Alex tot mai tare, mai cu seamă că ajunge la concluzia că medicul care se ocupă deja de mama lui nu e cel mai potrivit.
    Femeia dă semne că începe să se simtă mai bine, dar în acest timp Alex face o serie de greșeli, toate din dragoste, cu cele mai bune intenții. Fiul hotărăşte s-o ducă pe mama sa într-un spital mai mare, doar că doctorul care o îngrijeşte deja e un prieten de familie, iar tatăl său va trebui convins să accepte mutarea, care l-ar jigni pe medic.


    Trailer Din dragoste cu cele mai bune intentii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu