Filme

sâmbătă, 28 mai 2011

Viata mea sexuala


Regia
Cornel George Popa

Cu
Cristina Florea, Vlad Zamfirescu, Gabriel Spahiu

Gen film
Dramă

Durata
94 minute

Rating
Interzis minorilor sub 15 ani

Premiera in Romania
29.04.2011


„Viaţa mea sexuală" este povestea unei femei tinere, Dorina, care lucrează într-un sex-shop din Bucureşti. A nimerit aici din întîmplare, după ce a fost obligată să-şi întrerupă studiile pentru a-şi îngriji părinţii. Între timp, femeia se îndrăgosteşte de un bărbat şi rămîne însărcinată. Nu acceptă să facă avort şi naşte un băieţel pe care se chinuie să-l crească singură, împărţindu-şi timpul între serviciu şi casă. Datorită slujbei ei, toată lumea o consideră altceva decît ceea ce este -- o femeie fragilă şi nefericită, nevoită să ducă o viaţă pe care nu o merită şi pentru care nu e pregătită.
Vecinele o bîrfesc, propriul tată o detestă iar la slujbă, evenimentele se aglomerează: patronul hotărăşte, brusc, să prelungească programul pînă la ora 6 dimineaţa; colega ei, Angela, se confruntă cu o problemă personală foarte gravă; un client începe să-i facă asiduu curte iar tovarăşul ei de tură aproape înnebuneşte din cauza programului de noapte. În plus, într-o noapte, adevăratul tată al copilului ei apare pe neaşteptate în sex-shop. Şi lucrurile scapă de sub control.
Povestea Dorinei poate fi povestea tuturor acelora dintre noi care ducem o viaţă înăuntrul căreia ne simţim prizonieri şi pe care n-o merităm.


Programul din cinema pentru filmul Viata mea sexuala il puteti gasi AICI
Viata mea sexuala on-line:VEZI ON-LINE
-->

Download Viata mea sexuala:DOWNLOAD

Trailer Viata mea sexuala0 comentarii:

Trimiteți un comentariu